ajánló

hun
  • 2019/2020 évad naptár
2019. augusztus
H K Sz Cs P Sz V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Nyomtatható havi műsor
Előadások az alábbiak szerint:
Kedvezmények, utalványok

Ajándékozzon élményt!

Kedves Nézőnk! Ha maradandó színházi élményre vágyik 2013-ban is, ajándékozzon Nemzeti Színház ajándékutalványt, melyet 1000 Ft-os, 2000 Ft-os és 5000 Ft-os címletekben bocsátunk ki 2011. december 1-jétől. Keresse az ajándékutalványokat a jegypénztárban és a jegyirodában.

Ajándékozzanak élményt, lepjék meg szeretteiket, barátaikat, ismerőseiket Nemzeti Színház ajándékutalvánnyal!
 
 
Az alább felsorolt kedvezményeket személyes vásárláskor veheti igénybe a színház pénztárában illetve a jegyirodában, valamint a honlapunkon, az Interticket honlapján és hálózatában. Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a fokozott érdeklődés miatt sajnos február 1- től nem áll módunkban folytatni az ajándékutalványok árusítását!
 

Nemzeti 11

A Nemzeti 11 elnevezésű akciónk keretében minden hónap 11 - én 20% kedvezménnyel áruljuk a jegyeket egész nap a meghirdetett saját előadásainkra, valamint 10%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg bérleteinket!
 
Az akció a jegypénztárban, a jegyirodában, a webáruházunkban, az Interticket honlapján (www.jegy.hu) és az Interticket országos hálózatába tartózó jegyirodákban (http://www.jegy.hu/partners.php) vásárolt jegyekre érvényes, és más akciókkal nem összevonható, valamint az előzetesen foglalt jegyekre nem vonatkozik.
 
Legyen Ön „Az évad nézője”!

A 2012/2013-as évadra is meghirdetjük a versenyt „Az évad nézője”cím elnyeréséért!

Gyűjtse egész évadban a Nemzeti Színházba szóló színházjegyeit! Ha Ön lesz az, aki évad végéig a legtöbb belépőt összegyűjti és eljuttatja a színház pénztárába vagy a jegyirodába értékes nyereményben részesül. Az összegyűjtött jegyeket június 22-én pénztárzárásig várjuk a jegyirodában vagy a jegypénztárban. Figyelem! Dátumonként csak 1 db jegyet tekintünk érvényesnek!

Nyerje meg a díszpáholyt!

Mostantól minden hónapban lesz egy szerencsés néző, aki sorsolás alapján nyolcadmagával a Nemzeti Színház díszpáholyából tekinthet meg egy előzetesen egyeztetett előadást, ha előző hónapban minimum 6 jegyet vásárolt egyszerre és megadta nekünk elérhetőségeit. A nyertest e-mailben vagy telefonon értesítjük.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a fokozott érdeklődés miatt sajnos február 1- től nem áll módunkban folytatni a nyereményjátékot! Köszönjük nézőinknek, akik velünk játszottak!

Diákjegy, nyugdíjas és pedagógus kedvezmény
 
 
Egyénileg érkező diák-, nyugdíjas- és pedagógus nézőink minden előadásunkra, minden jegyár kategóriában 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet, ehhez mindössze jegyvásárláskor be kell mutatniuk diákigazolványukat, nyugdíjas igazolványukat,  illetve pedagógusigazolványukat. (Egy igazolvánnyal csak egy darab jegy vásárolható.)

Diák és nyugdíjas csoportok részére kibővítettük a kedvezménnyel megtekinthető előadások körét: a 2012/2013-as évadban a A tanítónő, az Egyszer élünk..., a Három nővér, a Szent Johanna, és az Úri muri című előadásokra legalább 20 db jegy vásárlása esetén 25% kedvezményt vehetnek igénybe, valamint 1 db kísérőjegyet vásárolhatnak 200 Ft-ért. (A kedvezmény a balkon és a karzat jegyeire érvényes abban az esetben, ha a csoport minden tagja rendelkezik diákigazolvánnyal vagy nyugdíjas igazolvánnyal.)

Azokra is gondoltunk, akik már nem diákok, de még nem nyugdíjasok: minden 20 fő feletti csoportos jegyvásárlás esetén 1 db 200 Ft-os kísérőjegy jár.

(A fenti kedvezmények más akciókkal nem összevonhatók.)

Az ország minden pontjáról várjuk Önöket a Nemzeti Színházba!

A Nemzeti Színház mindenkié, az Öné is!

A 2012/2013-as évadban a megjelölt megyék lakóit külön kedvezménnyel várjuk. Érdemes figyelnie, melyik hónapban válthat kedvezményes jegyet a Nemzeti Színház előadásaira. 

A 20 %- os kedvezmény igénybevételéhez mindössze lakcímkártyájával igazolnia kell, hogy az adott megye lakója.

Az akcióban szereplő megyék havi elosztásban:
 

2012. október

SOMOGY /TOLNA / HEVES

2012. november

CSONGRÁD / JÁSZ- NAGYKUN- SZOLNOK

2012. december

BARANYA / GYŐR - MOSON -SOPRON / BÉKÉS

2013. január

BÁCS - KISKUN/ BORSOD - ABAÚJ- ZEMPLÉN/ VAS

2013. február

HAJDÚ- BIHAR / KOMÁROM - ESZTERGOM

2013. március

SZABOLCS - SZATMÁR- BEREG / NÓGRÁD/ ZALA

2013. április

PEST / FEJÉR/VESZPRÉM

*Az akció a Jegyirodában (Andrássy út 28.) és a színház pénztárában (Bajor Gizi park 1.) megváltott jegyekre érvényes. Jegyfoglalás és jegyvásárlás: 06 1373 0963, 06 1373 0964, 06 1 373 0995, 06 1373 0996, 06 1 476 6868, vagy szervezes@nemzetiszinhaz.hu. Az akciós hónap bármely napján, az akkor elérhető bármely előadásra váltható jegy – a készlet erejéig.


Megújult a Mastercard kedvezmény! 

Minden hónapban az első száz, a jegypénztárban  MasterCard® és Maestro® bankkártyákkal jegyet vásárló néző számára 10 % kedvezményt, és egy Színműtár - kötetet ajándékozunk.  


 Magyar Narancs – olvasókártya

A Magyar Narancs saját akciót hirdet! Aki előfizet kedvezményesen egy évre a Magyar Narancsra, az Magyar Narancs olvasókártyát kap az újságok mellé.

Páholy mozgássérültek, vakok és gyengénlátók számára

Mozgássérült, vak és gyengénlátó vendégeink a számukra fenntartott páholyokba a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségénél és a Magyar Vakok és Gyengénlától Országos Szövetségénél tudnak jegyet igényelni 1000 Ft-os áron. (Kísérők számára 1200 Ft). Ezt a kedvezményt kizárólag mozgáskorlátozottak, vakok és gyengénlátók vehetik igénybe.
 
MEOSZ
Ügyintéző: Mészáros Gabriella
Központ: 1032 Budapest, San Marco u. 76. 
Levelezési cím: 1300 Budapest, Pf. 140. 
Telefon/fax: 388-5529; 388-2387; 388-2388 
E-mail: meszgabi3@gmail.com

MVGYOSZ
Ügyintéző: Szöllősi Szilvia
Telefon: 384-8440/111-es mellék
Fax: 384-5028

Ezzel az olvasókártyával húsz százalék kedvezményt kapnak az előfizetők, többek között a Nemzeti Színházban is. A kedvezmény az előadásokra váltható be, alkalmanként maximum két jegyre érvényesíthető, a vendégjátékok ez alól kivételt képeznek.

Az előfizetés megrendelése: www.magyarnarancs.hu
 
NemTétel kártya    
 
2011. december 1-jétől újabb kedvezményt kínálunk a diákoknak: csatlakozunk ugyanis az iskolások számára elérhető NemTétel kártya programhoz, azaz a Nemzeti Színház NemTétel kártya kibocsátó hely lett. Ennek lényege, hogy az, aki kiváltja jegyirodánkban vagy jegypénztárunkban a NemTétel kártyát, és érvényes diákigazolvánnyal is rendelkezik, az aznapi előadásra 40%-os kedvezménnyel vásárolhat jegyet ugyanitt. A NemTétel kártya kiváltása azonban kötelezően jegyvásárláshoz kötött!
 
A kártyáról többet megtudhat a http://www.nemtetel.hu/ honlapon. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze és a Nemzeti Színház saját előadásaira érvényes. A kedvezmény a korábban lefoglalt jegyekre nem érvényes, aznapi foglalás viszont lehetséges, ebben az esetben az előadás kezdése előtti jegyátvételkor kell a kártyát és a diákigazolványt bemutatni. A Nemzeti Színház kártyakibocsátó helyként működik.     
 
Beváltható utalványok
 
SZÉP Kártya
 
Már a Nemzeti Színházban is vásárolhat Széchenyi Pihenő Kártyával (SZÉP Kártya), amely az üdülési csekket váltja 2012-től. A Nemzetiben a K&H Bank az OTP Bank és az MKB Bank SZÉP Kártyáit is elfogadjuk.
 


A Nemzeti Színház Ticket Culture elfogadóhely.
 
 

Színházjegy vásárlására a Sodexho kultúra és ajándékutalványok is felhasználhatóak.


Jegyéért Cadhoc + Cadhoc művelődési csekkel és Cadhoc kultúrcsekkel is fizethet színházunkban.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2013. május 31-ig tudjuk elfogadni az ilyen típusú utalványokat!
 
 
Kollégáink Üdülési Csekket is elfogadnak. Fontos tudnivaló, hogy – hasonlóan a többi utalványhoz – a csekk teljes névértékét le kell vásárolni.
 
 
Kedvezményre jogosító jegyek
 
A Hamlet előadásra jegyet vásárlók a jegy bemutatásával 5 %-os kedvezményre jogosultak a Korda Filmpark belépőjének árából. A Korda Filmpark pénztárában a Hamlet előadás jegyét be kell mutatni.
 
 
© 2008 Nemzeti Színház. Minden jog fenntartva.